Фен фракцията на ЦСКА "Офендърс" излязоха с публикация в страницата си във Фейсбук, чрез която призовават феновете "червените" да дадат нужното време на Стойчо Младенов и неговия екип.

Снощи "армейците" завършиха наравно 1:1 със Славия, като при 1:0 Греъм Кери пропусна дузпа, а в добавеното време "белите" се добраха до точката.

Ето какво написаха от "Офендърс":

"Приятели, никой не обича да получава голове в последните минути. Никой не обича да му отмъкнат победата от ръцете в самия край. Още по-малко роден победител и перфекционист като Стойчо Младенов.

Футболът е игра, в която не винаги логиката надделява. Играеш, натискаш, изпускаш и накрая ти вкарват - сценарий, познат на всички фенове по света. Със сигурност някъде по трасето и ти си сгрешил, за да се стигне до там, но грешките са, за да бъдат поправяни.

Не е нужно да си тънък футболен познавач, за да проумееш, че отбор не се гради за 5 мача. Няма как да окомплектоваш и сработиш машината за един месец. Нормално е още да скърца тук и там. Но бъдете сигурни, че правилният майстор е начело и повредите ще бъдат отстранени.

Спомнете си всички позитивни емоции през последните седмици - това е само началото. Време е да повярваме изцяло и да дадем необходимото време на Генерала и щаба му да градят. Със сигурност ще има още много пречки по пътя, но според Стойчо, Анатоли, Тошко, Стойко и всички останали армейски сърца, само заедно можем да го извървим докрай.

До последен дъх".

Публиката на ЦСКА и героят на Славия Вуцов показаха колко се уважават взаимно

Публиката на ЦСКА и героят на Славия Вуцов показаха колко се уважават взаимно

Вратарят беше изпратен с аплодисменти - и от феновете на "червените"