Новото попълнение на ЦСКА Нуно Томаш даде първото си интервю за клубната телевизия на "червените". Той направи своя официален дебют срещу Септември.

"Когато чух, че мога да дойда тук - в България, в ЦСКА, бях щастлив, защото знаех отбора. Следя го в продължение на две или три години, тъй като познавам Рубен и Тиаго. Мисля, че ЦСКА е много голям клуб, който разполага с много фенове. И когато се появи възможността да дойда тук, веднага приех и пристигнах на следващия ден.

Бившият треньор на ЦСКА Нестор ел Маестро поема Аустрия (Виена)

Нестор ел Маестро поема австрийски гранд?

Бившият треньор на ЦСКА е фаворит за нов наставник на Аустрия (Виена)

Играя като централен защитник, с ляв крак. Мога да играя като ляв бек, но не съм много бърз, затова предпочитам да бъда централен защитник. Наслаждавам се на добър футбол с много пасове. Мисля, че съм добър с дългите пасове, мога да запазвам топката наистина добре. Смятам, че съм силен във въздуха - във въздушните топки. Вярвам, че мога да отбележа няколко гола също.

Всичките ми съотборници са добри, посрещнаха ме чудесно в отбора. Всички се държаха супер с мен. България е много хубава, времето не е толкова по-различно от Португалия, така че и това е добре. За сега просто се наслаждавам на страната, на клуба, както вече казах, наистина съм щастлив.

Хосе Канте проговори за проваления си трансфер в ЦСКА

Нападател от Гвинея: Щастлив съм, че не подписах с ЦСКА

"Въпросният клуб отказа да плати трансферна сума за моите права"

Мисля, че в този шампионат можем да победим всеки. Гледах последния мач срещу Левски, само 0:1, а имахме червен картон за нашия отбор, така че това е само един мач. Останалите двубои са друга история, включително и срещу Лудогорец. Никога не се знае. Парите не са всичко във футбола. Те имат голям бюджет, добри играчи, но ние също разполагаме с добър отбор и с подкрепата на нашите фенове. Единадесет срещу единадесет е. Можем да постигнем всичко.

Знам, че тук има много привърженици, много фенове, както деца, така и възрастни. Всеки иска да печелим всеки мач, ще се опитаме да постигнем това, ще дам всичко от себе си, за да успеем", каза Томаш.

Димитър Бербатов подсилва ЦСКА за плейофите в Първа лига?

Димитър Бербатов подсилва ЦСКА за плейофите в Първа лига?

Митко дава окончателния си отговор до края на седмицата