Капитанът на ЦСКА - Николай Бодуров, най-сетне наруши мълчанието си и сподели своята гледна точка относно настоящата му ситуация в столичния гранд.

Бранителят нарече Стойчо Стоилов "главен скаут- спортен директор-изпълнителен директор-старши треньор-доктор или човек, който разбира от всичко"...

Заради това Николай Бодуров не е част от титулярите на ЦСКА!

Заради това Николай Бодуров не е част от титулярите на ЦСКА!

Вижте защо капитанът вече дори не попада в групата за мач

Ето какво още написа Бодуров в своя "Фейсбук" профил. Публикуваме го без редакторска намеса:

"Здравейте, Армейци!

Дълго време пазех мълчание с цел да не създавам излишно напрежение в клуба и изчаквах ръководството да излезе с официална позиция относно отстраняването ми... но това така и не се случи.

Снимка 400363

Източник: LAP.bg

След вчерашното изказване, обаче на някои хора от ръководството за мен (определено не отговарящи на истината), реших и аз да си кажа гледната точка и да защитя името си, като все пак съм на мнение, че щом има конфликт, не може само едната страна да е виновна, разбира се и аз имам вина да се стигне до тук и като всеки човек и аз съм правил и ще правя грешки, но каквото и да съм правил е било с цел ЦСКА да се развива и да върви нагоре.

Ексклузивно в ТОПСПОРТ: Ето какво се случи на срещата между Стойчо Стоилов и фенове на ЦСКА
Обновена

Ексклузивно в ТОПСПОРТ: Ето какво се случи на срещата между Стойчо Стоилов и фенове на ЦСКА

Ресторантът на стадион "Българска армия" беше препълнен

1 Първоначално ст. треньора Люпко Петрович казваше, че правя проблеми и се карам на съотборниците ми, което изобщо не е така и може да се попита всеки един от тях. След това каза, че няма отношение по моето отстраняване и да се попита ръководството.

Вчера, обаче излиза и друга версия за отстраняването ми от главния скаут- спортен директор-изпълнителен директор-старши треньор-доктор или като човек, който разбира от всичко- Стойчо Стоилов, че аз съм съветвал Люпко Петрович за състава!

Разбирам, че г-н Стоилов иска да отклони вниманието и гнева на хората от себе си, като го насочи към други хора (както го е правил много пъти през годините), но хората разбират за какво става въпрос.

Нека Л. Петрович, да каже честно дали съм го съветвал за състава? Да каже и дали лично той няколко пъти ми е казвал пред отбора да бъда лидер и дори треньор на терена и да ме слушат другите (последният пример беше мача с Ботев Враца, когато аз не бях в групата, но той ми каза да вляза на полувремето в съблекалнята и да кажа няколко думи на момчетата).

Димитър Пенев: Питайте играчите дали се раздават за ЦСКА, накъде отиват и за какво се борят

Димитър Пенев: Питайте играчите дали се раздават за ЦСКА, накъде отиват и за какво се борят

"Трябва да тръгнем нагоре, но за целта е необходимо и футболистите да си зададат някои въпроси и да отговорят честно"

2 Да кажа и за пътуванията ми до Благоевград, които дразнеха г-н Стоилов. Факт е, че си пътувам често, но това е когато имам възможност(не всеки ден)и съобразено с тренировките ми, и не виждам проблем в това, тъй като София-Благоевград е един час пътя. Когато бях в Англия съм стоял по час и половина в задръстване в едната посока, а в Дания базата на отбора беше на 40 мин път от града.

Снимка 427473

Източник: Официален сайт на ЦСКА

Трето и последно да отговоря за въпросната случка с г-н Гриша Ганчев и основна причина за отстраняването ми.

На тренировката във вторник вечерта преди предстоящия мач със Зоря на националния стадион беше и г-н Ганчев, след края на тренировката той ни събра да ни каже няколко думи преди важния мач, след което ме попита дали ще си пътувам за Благоевград след тренировката. Отговорът ми беше да, попита ме защо? Отговорих му, че имам лична работа(семейни причини), той попита какви са тези лични неща и дали може да помогне с нещо.

Отговорих му, че няма с какво да ми помогне и нещата са лични( личната ми работа беше, че сряда сутринта се изнасяха 40 дни от смъртта на бащата на жена ми, почина докато бях на лагер в Австрия, нека Почива в мир човека) след което г-н Ганчев пак ме попита каква ми е работата и да я споделя, отговорих, че ми е неудобно пред всички да споделям личните си проблеми. Така приключи разговорът и г-н Ганчев си тръгна видимо изнервен от отговорите ми.

Снимка 434154

Източник: CSKA.bg

И накрая искам да добавя, че аз звънях на г-н Ганчев и исках среща с него, за да поговорим и изясним ситуацията, да му се извиня, че не съм му казал причините и по този начин съм го засегнал, в името на ЦСКА, след този разговор повече не получих обаждане от него, както и от никой друг от ръководството.

Не е имало опит за бойкот срещу Любослав Пенев

Не е имало опит за бойкот срещу Любослав Пенев

Вижте подробности

Това е, което имам да казвам в отговор на нещата, които се изказаха за моето отстраняване. Всеки има право да изтълкува казаното от мен както иска и да прецени кой крив, кой прав!

И последно искам да Благодаря на всички Армейци, които ми показаха подкрепата си, а тя значи наистина много за мен! Обичайте и подкрепяйте ЦСКА, както сте го правили до сега до последен дъх и с цялото сърце!".

Джарета: Милош Крушчич ще води ЦСКА, решението е на Гриша Ганчев
Обновена

Джарета: Милош Крушчич ще води ЦСКА, решението е на Гриша Ганчев

"В ситуацията с Бодуров също последната дума има собственикът"