Преди минути завърши срещата между главния мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов и фенове на отбора. Както е известно, след загубата от Берое с 1:2 много от привържениците на "червените" поискаха оставката на Стоилов и треньора Люпко Петрович. Последният я подаде и си тръгна. Стойчо ще продължи да работи за ЦСКА. Днес той намери общ език с феновете, видя репортер на ТОПСПОРТ

Заради това Николай Бодуров не е част от титулярите на ЦСКА!

Заради това Николай Бодуров не е част от титулярите на ЦСКА!

Вижте защо капитанът вече дори не попада в групата за мач

Срещата беше в ресторанта на стадион "Българска армия", който беше препълнен. Имаше представители на много фракции, а лидерите на Сектор "Г" Иван Велчев и Росен Петров определяха ред на задаване на въпроси към Стойчо Стоилов, за да няма надвикване. По време на мача с Черно море Животното скочи на главния мениджър на "Армията", искайки му обяснения. А след това даде интервю, в което обиди и оплю бившия футболист. Сега Петров каза пред всички, че няма нищо лично срещу Стоилов, а иска само ЦСКА да върви напред и нагоре. 

Снимка 286100

Източник: LAP.bg

Феновете и Стоилов намериха общ език и дълго време коментираха как това да стане. Привържениците попитаха мениджъра меси ли се в работата на треньорите. Той заяви, че никога не го е правил. За доказателство, Стойчо се обади по телефона на Любослав Пенев. Бившият наставник на ЦСКА заяви на високоговорител, че докато той е водил ЦСКА, никой от шефовете не му е влизал в съблекалнята и не е давал съвети кой да играе или не, нито каква тактика да бъде използвана за даден мач. 

Преди това Стойчо Стоилов заяви, че неговите фаворити за тренор на отбора в момента са именно Любо и Стамен Белчев, който също вече беше наставник на "армейците". Много специалисти и фенове са на мнение, че именно при Белчев ЦСКА играеше най-добър футбол. 

Любослав Пенев

Любослав Пенев

Стоилов заяви още, че селекцията в отбора се прави много внимателно. Той гледа на живо поне три пъти всеки футболист, след което бива привличан, ако оценката на мениджъра е положителна. Някои не успяват в ЦСКА, не защото нямат качества, а защото им липсва характер да са в такъв голям клуб. А няма как да разбереш характера на футболист, който си гледал 2-3 пъти на терена. 

Накрая Стоилов призова феновете да помогнат на клуба за новия стадион, за да може идеята на ЦСКА да се осъществи. Както и да са на трибуните по време на мачовете. И заедно да вървят напред. В името на ЦСКА. 

Ясен е фаворитът за нов треньор на ЦСКА!

Ясен е фаворитът за нов треньор на ЦСКА!

Вижте кой е той