Треньорът на ЦСКА Нестор ел Маестро увери, че всички в отбора ще подходят максимално сериозно към мачовете срещу латвийския Рига в първия квалификационен кръг на Лига Европа.

Според него ЦСКА е изтеглил най-трудния съперник, спрямо противниците на другите български представители в Европа, но треньорът е на мнение, че Рига е преодолим отбор.

Ел Маестро познава добре евентуалния съперник на тима ни във втория квалификационен кръг - Адмира Вакер Мьодлинг от Австрия. Той обаче разкри, че трябва внимателно да разучи австрийците, защото след края на изминалия сезон 5-6 играчи са напуснали отбора, а нови 5-6 са заели техните места и тимът ще разглежда различно през новия сезон.

Адмира Вакер срещу ЦСКА, Жалгирис чака Левски, Хайдук (Сплит) за Славия!

Адмира Вакер срещу ЦСКА, Жалгирис чака Левски, Хайдук (Сплит) за Славия!

Тежък жребий за "белите", преодолими съперници за "сини" и "червени"

Специалистът сподели, че ЦСКА разполага с добър състав, но за никого не е тайна, че тимът има нужда от още един нападател.

Той коментира и най-новото попълнение в отбора - Борис Секулич. Ел Маестро е щастлив, че словашкият национал вече е част от ЦСКА, защото той е бил най-добрият футболист в най-добрия отбор в Словакия и може да играе на всички позиции в защита.

Божидар Чорбаджийски: Рано е да имам по-добри впечатления от Ел Маестро, методите му са западни

Чорбаджийски: Рано е да имам по-добри впечатления от Ел Маестро, методите му са западни

"За кратко време успя да ни мотивира"