Треньорът на ЦСКА Нестор ел Маестро говори пред официалния сайт на клуба след края втория подготвителен лагер на тима, който се проведе в Австрия. 

"Най-много съм доволен, че свърши и ще можем да се приберем вкъщи. В такива приятелски срещи задача е да се запознаем с футболистите. На играчите им се даде равен шанс. Вече можем да кажем, че се познаваме много по-добре. 

Щастлив съм от това, което видях срещу Брьондби. В този мач видях две напълно различни полувремена. Първото най-лошото, а второто най-доброто. Не съм казал нещо специално на полувремето. Момчетата имат характер. Видя се, че има живот в тях. Казаха си, че трябва да победят. 

ЦСКА тренира за последно в Австрия, прибира се в София късно тази вечер

ЦСКА тренира за последно в Австрия, прибира се в София късно тази вечер

Утре отборът ще почива

Не знам дали съм изстискал максимума от тях, но се подготвихме за мачовете, които идват. Като минат те, ще видим какво сме направили. 

Мисля, че всички са на едно ниво физически. Има и играчи, които генетично са по-бързи, по-здрави. Те винаги ще изглеждат различно. Виждате, че Каранга вече е на едно добри ниво, а започна по-късно. 

Повечето състезатели играят от дълго време в този отбор. За мен по-важно бе всички да разберат какво искам аз. За мен ключово ще бъде постоянството. Ние сме по-добри от 90% от отборите в България, но трябва да го показваме във всеки мач", коментира наставникът на ЦСКА.

Борба за места във ВИП-ложите на "Армията" за ЦСКА - ФК Рига

Борба за места във ВИП-ложите на "Армията" за ЦСКА - ФК Рига

Пропуските се изкупуват с впечатляващи темпове