Новият треньор на ЦСКА - Нестор Ел Маестро изведе отбора за първа тренировка на базата в Панчарево. "Армейците" ще се подготвят в София до неделя (10 юни), когато ще заминат на 8-дневен лагер в Тетевен.

По традиция преди старта на всеки сезон легендарният домакин бай Добри плисна менче с вода пред футболистите за здраве и късмет.

На 18 юни в Тетевен ще се играе първата лятна контрола на тима ни - от 17:00 часа срещу Етър (Велико Търново).

Вторият подготвителен лагер на ЦСКА ще бъде в Австрия от 21 юни до 3 юли, като за периода отборът ни ще изиграе четири приятелски срещи.

В тренировката днес се включиха и новите полълнения Стивън Перейра и Данте Стипица. От заниманието отсъстваха контузените Станислав Манолев и Фернандо Каранга, както и Едвин Джеси, който е на лагер с националния отбор на Гана и по-късно днес тимът ще играе контрола с Исландия.

Данте Стипица: Исках да премина в стабилен клуб, целта ми с ЦСКА е титлата

Данте Стипица: Исках да премина в стабилен клуб, целта ми с ЦСКА е титлата

"Мисля, че това е крачка напред в моето развитие"

Групата на ЦСКА: Данте Стипица, Георги Китанов, Витаутас Черниаускас, Слави Петров, Стивън Перейра, Николай Бодуров, Божидар Чорбаджийски, Жеферсон Телес, Стойчо Атанасов, Александър Дюлгеров, Пламен Гълъбов, Ангел Лясков, Иван Турицов, Никола Колев, Валентин Антов, Кристиян Малинов, Тиаго Родригес, Рубен Пинто, Александър Георгиев, Енрике Рафаел, Кирил Десподов, Тонислав Йорданов