Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро не скри задоволството си след успеха с 3:0 над Берое. Той похвали целия отбор за старанието и изрази радостта си от представянето на Станислав Шопов, който се възползва отлично от получения шанс да стартира като титуляр заради старанието в тренировките.

"Доволен съм от резултата и представянето. Може би ако някой от нападателите - Каранга или Асприля, бяха отбелязали, щеше да е перфектния ден. Те играха добре, имаха ситуации да отбележат. Днес вкараха други, но като отбор играхме много добре.

Свикнали сме да играем под напрежение. Ранния гол даде на играчите повече самочувствие, след което нещата за нас станаха по-лесни. Шопов получи шанс днес и се възползва отлично от него. Аз познавам качествата му, той си е заслужил мястото на терена. Направи много добра подготовка и се представя добре на тренировките.

Днес се върнахме към победите в първенството, продължихме за купата. Надявам се да намираме все по-добро лице. Ние сме ЦСКА и така трябва да продължаваме. За Купата на България се паднахме с Ботев (Пловдив) на полуфинал. Очаквам два трудни мача, но също така и два много добри. Смятам, че ще има много добра атмосфера и с нетърпение чакаме първата среща на 10-и април", коментира Ел Маестро.

ЦСКА - Берое 3:0 в двубой от efbet Лига

ЦСКА вкара 3 на Берое на 3 март, Шопов и Фаетон герои

Червените се забавляват