Бившият треньор на ЦСКА, Литекс, ЦСКА и Славия Миодраг Йешич се обяви за още по-мащабна чистка на "Българска армия". До момента от ЦСКА бяха освободени или си тръгнаха Анита, Албентоса, Давидов и Отабор, но според Йешич бройката трябва да се увеличи.

"Все още ми се струва, че има повече футболисти от необходимото. Не са нужни толкова играчи. Необходими са качествени чужденци, които да вдигнат нивото, а към тях да се прибавят 4-6 момчета от школата. Така младите се учат и постепенно получават шанс. Това трябва да се прави във всеки отбор според мен. Оптималната бройка е 20 полеви играчи и трима вратари.

В ЦСКА през този сезон имаше сигурно 30 играчи. Но количеството не означава качество. Още от есента стана ясно, че нещо не върви. Имаше лоши резултати и се отвори разллика. Сега Лудогорец е близо до спечелване на нова титла. Смятам, че ЦСКА загуби шансове за титлата учудващо рано. Познавам треньора Милош Крушчич.

Бил съм му треньор в Раднички, но не го познавам като треньор. Добро момче е, опитва се да прави нещо, но времето ще покаже дали може да се задържи", казва Йешич, който като страничен наблюдател смята, че има проблем с атмосферата на "Българска армия".

Кристиано Джарета: Имам мисия ЦСКА да спечели Купата на България

Кристиано Джарета: Имам мисия ЦСКА да спечели Купата на България

Спортният директор на "червените" не мисли за следващия сезон