Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич заяви след успеха с 3:0 над Ботев (Враца), че е доволен от резултата, но играта на неговите момчетата може да е още по-добра.

ЦСКА победи Ботев (Враца) с 3:0

ЦСКА надви Ботев (Враца) за четвърти пореден успех

В следващия кръг "червените" приемат Лудогорец

"Доволен съм от резултата. Играта може да бъде още по-добра. Казах на футболистите на почивката, че не трябва да се отпускаме и да играем през целия мач на 100%. Още когато пристигнахме тук и видях терена, бях сигурен, че ще е много трудно. Наистина бе труден двубой да покажем това, което можем, но съм изключително доволен от резултата", започна Крушчич.

"Трудно ни беше, защото нямахме много познания за треньора им и идеите му. Днес разчитаха на двама нападатели и направихме това, което можем. Обърнахме внимание на всеки един детайл и се справихме. Нормално е да създаваме положения и да вкараме. Работим всеки един ден във всяко едно отношение на играта", продължи сърбинът.

"Казах, че за нас всеки мач е труден и важен. Забранил съм на играчите ми да мислят за Лудогорец. След мача с Враца ще се насочим към този мач, но искам да сме спокойни. Винаги е хубаво, когато побеждаваш и не допускаш попадения. Сега не трябва да се отпускаме и да бъдем концентрирани, защото имаме четири мача и моралът ни да е на 100%", завърши Милош Крушчич.