Утре ЦСКА излиза срещу Левски в голямото дерби на българския футбол. Треньорът на "армейците" Милош Крушчич вярва, че отборът му има сили да се поздрави с успех срещу "сините". Днес сърбинът даде пресконференция, в компанията на футболиста Петър Занев. Ето какво каза Крушчич:

"Предстои мач с най-големия наш съперник. Това е най-красивото нещо в българския футбол и спорт. Ще подходим сериозно в мача. Уважаваме съперника. Ще се потрудим да покажем нашите най-силни качества и да неутрализираме качествата на съперника. Трябва да бъдем интелигентни, умни. И да постигнем добър резултат.

Готови сме за мача. Албентоса не е тренирал няколко дни. Още е под въпрос за дербито. Настроението в отбора е добро. Трябва да покажем качествата ни. Всеки мач за ЦСКА е решаващ. Не само този.

Снимка 466704

Източник: LAP.bg

Как ще играе Левски? Това е въпрос за тях. Дали агресивно, дали търпеливо... За нас е важно как ще се представим ние. Ако играят агресивно - ние трябва да бъдем още по-агресивни. Основното е да дадем всичко най-добро от себе си. Да имаме спокойни глави и горещи сърца. Да има желание. Дори и да не бъде добър крайният резултат, да знаем, че сме дали всичко най-добро от себе си.

Не се занимаваме с въпроса кой ще е съдия. Това не е наша работа. Гледаме си играта и да покажем нашите качества на терена. Имаме си стил на игра, ще се стараем.

Снимка 466703

Източник: LAP.bg

Проблемите в Левски? И с тези неща не се занимаваме. Ако няма Левски - няма ЦСКА! И обратното. Това съперничество винаги трябва да бъде на здрава основа. И на чисто футболна.

Енрике тренира нормално. Няма проблеми с него. Тренираме различни положения - в защита, в атака. Важното е как се разполагаме на терена. Дали ще сме с четирима в защита или трима - това е тактически въпрос. Аз съм треньор, който се подготвя винаги и за тренировки, и за мачове, и за пресконференции. Искам да кажа няколко думи на български. Нашите фенове не се нуждаят от мотивация, за да са на трибуните за мача с Левски. Винаги чувстваме тяхната голяма подкрепа. Ще дадем всичко, за да ги зарадваме. Това е основната ни цел".

Четвърти сърбин ще води ЦСКА в мач номер 1

Четвърти сърбин ще води ЦСКА в мач номер 1

Преди Крушчич на поста са били Йешич, Ел Маестро и Люпко