Бившият футболист, селекционер и изпълнителен директор на "армейците" Георги Илиев сподели пред "Мач Телеграф" очакванията си за предстоящия пролетен дял от шампионата и заяви, че иска феновете на ЦСКА да се върнат на стадиона и отборът да вдигне титлата. Майкъла коментира, че третото най-важно нещо, което трябва да се случи през тази година, е да започне строежът на стадиона.

"През пролетта очакванията ми са за положителна за ЦСКА развръзка. Очаквам, че титлата ще е "червена" и през втория полусезон да побеждаваме. Най-важното е, че трябва да бием Лудогорец и Левски, за да станем шампиони. Дано имаме добри трансфери.

До този момент привлякоха само Тобиас Хайнц. Би трябвало да вземат още някой футболисти. Хайнц казват, че е добър играч. Не зная защо е освободен от Швеция и пратен в Норвегия, но ако беше много добър - сигурно щеше да е в Швеция.

Иначе се говори, че е бил доста сериозен играч. Дано да е наистина така и да го покаже в ЦСКА. Визитката му е добра и за мен това е положително, но трябва да го видим както в контролните срещи, така и в официалните мачове. Искам да чуя и мнението на треньора Саша Илич, но ще го видим като започнат мачовете", каза Майкъла.

ЦСКА поздрави Мартин Петров

ЦСКА поздрави Мартин Петров

Той навършва 44 години