Бившият изпълнителен директор и футболист на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла коментира пред "Тема Спорт" казаното от Любослав Пенев на специално свиканата от него пресконференция.

"Не одобрявам това, което се случва. Не ми харесва, че Любо напада Стойчо. Все пак той е поел ЦСКА и трябва да го направи по-добър. Срещу Осиек играхме фантастично, но да не забравяме, че и при Любо изнесохме много силен мач в Разград за купата.

WINBET - истинската тръпка от победата! (18+)

Призовавам да се спре с цирковете и нападките. Никой няма да спечели от тях. Това са две икони за нашия клуб и не бива да има такова разделяне.

Много се радвам, че сега Младенов получи пълните права за трансферите. Винаги съм твърдял, че след Паро Никодимов той е най-добрият треньор за ЦСКА.

С цялото си сърце пожелавам успех на ЦСКА и Стойчо Младенов срещу Осиек. Убеден съм, че ще ги отстраним, като съм предвидил резултат 1:1. Един такъв успех ще е много важен за феновете, но за съжаление няма да промени нищо в клуба. И миналата година играхме в групите на Лига Европа, но проблемите си остават. Не е важно да опитваме да изградим само добър първи отбор, трябва да опитваме да детронираме Лудогорец като клуб. На всички нива", каза Майкъла.

Любо Пенев: Свърших си работата в ЦСКА, Стойчо Младенов да не мрънка и мяука

Любо Пенев: Свърших си работата в ЦСКА, Стойчо Младенов да не мрънка и мяука

"Спазих мълчание, проявих уважение, но не получавам същото"