Бившият изпълнителен директор на ЦСКА - Георги Илиев-Майкъла, говори по актуални теми около ЦСКА. Той обяви, че треньорът на тима Стойчо Младенов казва истината за привлечените футболисти от Локомотив (Пловдив). Обяви също така, че "червените" фенове трябва да взимат пример от тези на Левски, когато става въпрос за събиране на пари за любимия отбор.

"Мога да потвърдя, че Стойчо Младенов казва истината. Искаше само двама футболисти от Локомотив Пловдив и пусна докладна за тях. Останалите бяха доведени от шефовете - "Титан". Това изпълнителен директор беше и Венци Живков. По това време в ЦСКА се пускаше докладна за всичко. Беше важно за нас треньорът да се обоснове защо иска даден футболист. Стойчо Младенов пусна докладна за двама от Локомотив Пловдив. Останалите си бяха някаква сделка на шефовете.

ЦСКА без четирима срещу Локомотив (София)

ЦСКА без четирима срещу Локомотив (София)

Йоан Баи и Федерико Варела тренират отделно

Левски ни показа как феновете обичат отбора си. През последните две години събраха милиони. Наистина и кампанията на ЦСКА сега върви добре, но ние имаме пример от тях.

Стойчо Младенов не трябва да търси вината в Левски. Тази реплика за "сините братя" беше неуместна. Не трябва да търсим вината другаде. Ние сме си виновни, че допуснахме да се случи това преобразуване на ЦСКА. От Левски са прави да ни се подиграват и трябва да търпим.

Най-доброто за ЦСКА ще е да си направи стадиона. Това обаче не мисля, че може да се случи в тези срокове, които се поставят. Немислимо е до 2023 година да бъде построен "Българска армия". Парите могат да се осигурят от спонсори, може да се продаде и името на стадиона. Виждате, че навсякъде в Европа е така. Ако Гриша Ганчев построи нов стадион на ЦСКА, трябва да му направят паметник пред него. Какво ще се случи с ЦСКА, ако Ганчев реши да си тръгне? Същото като с Левски... И те имаха за собственик един от най-богатите хора в България, но сега са под водата", заяви той пред колегите от "Гонг".

Александър Станков пред ТОПСПОРТ: Ганчев и феновете плащат дълговете на мишленца, които се крият!

Александър Станков пред ТОПСПОРТ: Ганчев и феновете плащат дълговете на мишленца, които се крият!

"Зелените да не пречат за стадиона"