Майкъл Естрада ще започне като титуляр във втори пореден официален мач на ЦСКА. Еквадорецът ще намери място сред 11-те и в предстоящия двубой срещу ФК ЦСКА 1948. Сблъсъкът е в неделя от 20:15 на стадион "Българска армия" и бе поверен на съдията Георги Кабаков.

Асприля също ще вземе участие в двубоя, но в последния момент Нестор Ел Маестро ще прецени дали да го пусне титуляр, или да се появи на терена като резерва, твърди "Тема Спорт".

Колумбиецът лекуваше травма през последните седмици, но вече е напълно възстановен и ще запише игрови минути в неделя. Той взе участие в контролата срещу Литекс (5:1), като си партнираше на върха на атаката с друг от новите играчи - Майкъл Естрада. Двамата отбелязаха общо три попадения (Асприля - 2, Естрада - 1). "Армейците" ще излязат отново в схема 4-4-2, като халфовете ще бъдат разположени в ромб. Най-близо до защитата ще започне Амос Юга. Пред него ще действат Кареасо и Линдсет, а зад нападателите ще е разположен Тобиас Хайнц.

Почти сигурно дебют за "армейците" през второто полувреме ще запише и най-новото попълнение на тима австриецът Емануел Шакич, който преди два дни се присъедини към отбора, но се намира в отлично физическо състояние.

Адвокатът на ЦСКА: Жалбите срещу строежа на "Армията" идват от само едно физическо лице

Адвокатът на ЦСКА: Жалбите срещу строежа на "Армията" идват от само едно физическо лице

"Собствениците на клуба показват огромно желание да построят нов стадион"