Нападателят на ЦСКА Мауридеш реализира деветото си попадение с екипа на ЦСКА от началото на сезона при победата над Дунав с 2:0 в изминалия кръг.

Голмайсторът е много доволен от представянето както на отбора, така и от своето и най-вече от това, че "червените" са сред челните места в Първа лига към момента.

Мауридеш: Ако се трудим усърдно, ще победим Славия и Лудогорец

Мауридеш: Ако се трудим усърдно, ще победим Славия и Лудогорец

"Свършихме си работата срещу Дунав"

"През миналия сезон в Беленензес завърших доста силно. Когато отидеш в нов отбор, винаги се нуждаеш от известно време за адаптация. Аз обаче свикнах много бързо в ЦСКА, което е наистина чудесно. В момента сме само на три точки от първото място, а аз на челните места в голмайсторската листа, така че правим вълнуващ старт!

Знам, че е клише, но всеки нападател живее за головете. Когато започнах сезона, набрах изключително високо самочувствие. В същото време привлякох и голямо внимание на съперниците ни и те започнаха да ме пазят по-специално. Но който иска успехи в професионалния футбол, трябва да е подготвен за това. Аз продължавам да преследвам мечтата на всеки нападател - да не спирам да бележа", коментира Мауридеш пред бразилското издание "Lance", цитиран от "Тема спорт".

Ел Маестро: Определям се като британец със сръбски корени

Ел Маестро: Определям се като британец със сръбски корени

"Медиите избраха да направят Левски герой, а ЦСКА и мен конкретно - злодей"