Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев говори преди двата сблъсъка с Лудогорец през тази седмица. Специалистът заяви, че "червените" са готови за битка на "Лудогорец Арена", а и за всякакъв вид провокации. 

Ето какво каза той пред медиите:

"Лясков е добре, тренира с нас. Жеферсон тренира това, което е пропуснал. Имаме сигурност. Имаме и други опции. 

Ние ще играем футбол. Ще искаме да победим с футбол. Противникът не знам какви идеи има. Това са нашите намерения. 

Интересно назначение на Николай Йорданов. Той ни свири един мач. Мисля, че премина нормално. Надявам се утре също всичко да премине нормално и битката да се реши чрез футбол

Очевадно е, че имаме различна визия какво е футбол. Тези същите футболисти искам да играят по различен начин. Дали играем интересно или не - ще го прецените вие. Публиката се връща, подкрепата е голяма

Снимка 415785

Източник: БГНЕС

Целта е винаги да побеждаваме. Защо не сме победили? Направили сме изводите си. Нямаме притеснения. Готови сме за битка и всякакъв вид провокация. Всеки един мач е голям мач. 

И двете срещи са важни. И не само тези. И предстоящите и тези, които изминаха. Всичко мачове са важни. 

Дали се опасявам от провокации или не - едва ли има значение. Казах как искам да се случат нещата. 

Лудогорец имат силни страни. Аз не обичам да ги споделям пред вас. Това са жокери, които мога да дам на колегата. Знаем какво ни предстои. Познаваме стила им на игра. Имат нов треньор от кратко време. Има промени, виждат се. Ние се концентрираме изцяло върху това, което трябва да направим. Имаме силни и слаби страни на противника. За мен е най-важно ние какво ще направим и как ще го направим, за да постигнем целта си. 

Снимка 415784

Източник: БГНЕС

В продължение на тези 90 минути трябва да ни интересува само играта на нашия отбор. Без провокации. Това е до интелект и самообладание по време на мача. Това е говорено и работено. Не може да има оправдания на такова ниво. Футболистите трябва да са концентрирани върху задачите си. Това ни интересува. С този манталитет и тази нагласа сме. 

Миналата година не съм бил треньор. Гледал съм по телевизията. Мога да говоря за себе си", заяви Пенев.

Стойко Сакалиев пред ТОПСПОРТ: В последните години Лудогорец работи със съдиите, но ЦСКА винаги е по-добър от тях

Стойко Сакалиев пред ТОПСПОРТ: В последните години Лудогорец работи със съдиите, но ЦСКА винаги е по-добър от тях

"Любо Пенев подобри играта на "червените", харесва ми, че налага млади футболисти"