Любослав Пенев е подписал договор с ЦСКА до лятото на 2022 година с опция за удължаване с още един сезон, съобщи "Тема Спорт".

Контрактът му на практика е за 15 месеца.

Договорът на доскорошния наставник на "червените" Бруно Акрапович пък бе до 30 юни тази година, но се удължаваше автоматично, ако бе спечелил Купата на България и в същото време отборът не завърши по-назад от второто място в класирането.

Стойко Сакалиев: Не ми хареса схемата на Бруно, ЦСКА трябва да атакува

Стойко Сакалиев: Не ми хареса схемата на Бруно, ЦСКА трябва да атакува

"Дано Любослав Пенев получи необходимото време в клуба"

Всички финансови отношения между босненския специалист и ЦСКА са изчистени, като той си е получил дължимото до последната стотинка. Не така стоят нещата обаче в отношенията на Бруно с Локомотив Пд.

Акрапович днес трябва да напусне България. Ще го направи като рекордьор в турнира за купата с безпрецедентните 16 поредни успешни мача в турнира, в който така и никой не се наложи над водените от него отбори - Локомотив (Пловдив) и ЦСКА.

Във визитката на босненския специалист от периода му в България личат две купи, суперкупа и победа над Рома.

Любо Пенев: ЦСКА ми е на сърце, целите пред клуба са титла, купа, Европа

Любо Пенев: ЦСКА ми е на сърце, целите пред клуба са титла, купа, Европа

"Отново съм си вкъщи"

Любослав Пенев, подобно на Бруно, е твърд и сложен характер. Той веднага е поставил сериозни изисквания в ЦСКА, с които всички на "Армията" трябва да се съобразяват.

WINBET - истинската тръпка от победата! (18+)

Пенев е казал, че няма да прави компромиси с никой и с нищо. Той вече е запознал играчите с това, което иска от тях като дисциплина и организация.

В следващите няколко дни ще проведе индивидуални разговори с всички футболисти в отбора.