Един от любимците на Сектор "Г" - Стойко Сакалиев бе гост в предаването "Домът на футбола" по "Диема", където сподели своето мнение по всички актуални събития в ЦСКА. Според него е несериозно клуб като "армейците" да сменя толкова често своите треньори. Саката се надява, че поне Любо Пенев ще получи необходимия кредит на доверие.

Любо Пенев: ЦСКА ми е на сърце, целите пред клуба са титла, купа, Европа

Любо Пенев: ЦСКА ми е на сърце, целите пред клуба са титла, купа, Европа

"Отново съм си вкъщи"

Ето какво каза той:

"Доста съм изненадан от бързата смяна на Акрапович. Интересното е, че този човек работи само три месеца, а го взехме с идеята да развие клуба и да донесе Купата на България. Максимално се стараеше да изгради и направи отбор. През зимата сглоби отбора, въздейства на Али Соу и в един момент се случиха нещата така, че Антов и Соу напуснаха. Започнаха трансфери, от които доста трудно се адаптираха новите футболисти. Няма как да дам глобална оценка за Акрапович.

Когато Гибона опита да души футболист на ЦСКА с шал на Левски

Когато Гибона опита да души футболист на ЦСКА с шал на Левски

Припомнете си историята

И в Локомотив (Пд) бяха доста критични в началото към Акрапович. Тогава Крушарски не се пречупи и Бруно спечели две купи. Несериозно е през последните години ЦСКА да сменя толкова треньори. За да върви един отбор напред, трябва да се даде нужното време и шанс на треньора.

Не знам дали Акрапович беше обективен в изказването си. Доколкото съм чувал , при него има желязна дисциплина. Може би това, че иска да постави всеки на мястото му, това едва ли се е харесало на футболистите.

Като фен на ЦСКА, не ми хареса схемата на игра. ЦСКА трябва да играе атакуващ футбол и минимум с двама нападатели. В последните мачове трудно отбелязваме гол. Допускам, че напрежение между треньора и играчите, е коствало уволнението. Не мога да бъда категоричен, но във футболното пространство бързо достигат подобни информации.

Отворено писмо на Георги Атанасов до червената общност II

Отворено писмо на Георги Атанасов до червената общност II

Помни баскетбола и волейбола, мисли за футбола...

Последният път Любо Пенев се раздели по-сходен начин с ЦСКА, като този на Акрапович. И пак заради дисциплината и тренировъчния процес. Той е добър треньор, видя се работата му в Царско село. Надявам се наистина да го оставят да работи. Не една, а две-три-четири години, за да разкрие потенциала си като треньор".

ЦСКА е кошмар на Лудогорец за Купата на България

ЦСКА е кошмар на Лудогорец за Купата на България

"Армейците" отстраниха 3 пъти този съперник