Любослав Пенев продължава да твърди, че срещу ЦСКА има конспирация и завера. Особено след неговото идвание на "Армията". Днес Ел Голеадор говори предимно за съдията Владимир Вълков, който получи наряд за сблъсъка с Левски утре.

Ето какво заяви Пенев:

"И аз, и футболистите сме в прекрасно настроение. Имаме футболисти с качества да се получи един добър мач, вярвам в това нещо. Все пак това са двата гранда в българския футбол, много хора очакват мача, ще се получи мач на ниво. Искаме да вкарваме голове, искаме да победим. Очаквам теренът да е в добро състояние. Не очаквам отлив, това не е първият мач, който се играе при такива температури. Феновете винаги са показвали, че са с нас", заяви Пенев.

"Моето мнение е, че съдията не е готов за този мач. Г-н Вълков ще ръководи мача. Знаете ли кои са съдиите и останалите назначения? Като ниво и подготовка не е готов да води такъв двубой. Моето мнение е, че е подготвен за бушон. Съдийският наблюдател е счетоводител към хлебозавод, в който, случайност или не, акционер е Боби Михайлов. Налице е безпристрасно и професионално съдийство, на което ще се даде висока оценка. По начина, по който водят мачовете, това е проблем. Те искат да изпъкват, да са по-важни от мача и от празника, който предстои. В Европа се опитват да налмалят грешките до минимум, а тук е точно обратното. Всеки кръг има оплаквания и разправии. Не искам да ни помагат, но не искам и да ни пречат. Това го казвам от името на много треньори. Другото минава и не се анализира", обяви Любо Пенев по темата за реферите.

"Не винаги в този тип двубои по-силният побеждава. Не искам да говоря за фаворит, настройвам момчетата ми да си свършат работата, да изпълнят поставените задачи. Резултатите от мачовете и позицията, на която се намираш, те правят фаворит. Интересува ме утрешния мач. Има подобрение в играта има, има, но ни трябва още време. Ще стане, момчетата са сериозни, разбират каква е идеята. Имам план "Б", план "Ц", имам варианти за утре. Работим ежедневно, ежечасно. Съгласен съм с Дерменджиев, че детайлите от тактиката ще решат мача: по-сериозния отбор, по-хитрите футболисти. Адаптацията към атмосферните условия утре ще бъде много важна. Много бърза адаптация трябва", завърши специалистът.

Любослав Пенев отсече: ЦСКА ще играе с поне трима нападатели срещу Левски

Любослав Пенев отсече: ЦСКА ще играе с поне трима нападатели срещу Левски

"Изоставаме с няколко точки от първото място, но ще ги наваксаме", заяви Ел Голеадор