Треньорът на ЦСКА - Любослав Пенев, демонстрира самочувствие преди утрешния сблъсък с Левски, като подчерта, че "червените" ще излязат доста нападателно срещу своя съперник.

Ето какво заяви Ел Голеадор за мача:

"Тактическата постройка стъпва върху качествата на футболистите. След като ние имаме добри футболисти и с качества за ляво крило, дясно крило и централен нападател, значи, че ще играем с поне трима нападатели. Ще играем по-директен, по-агресивен футбол, по-близо до противниковата врата. После имаме приоритети и в защита", заяви Пенев.

"Имаме и друга система, по която ще работим. Ще имаме поне две тактически постройки, на които ще разчитаме. Винаги по време на мач, според развитието на мача, могат да настъпят промени. Аз имам навика да правя много ротации и мога да кажа, че се получава", добави треньорът на ЦСКА.

"Това е мач с директния противник. Имаме голям стадион, многобройна публика, която ще подкрепя отбора си. Ние, разбира се, имаме цели и целта пред ЦСКА винаги е била да бъде шампион. Изоставаме с няколко точки, но мисля, че това ще бъде наваксано. Имаме мачове срещу всички отбори. Ние се целим в първото място. Кой къде се намира в момента не е толкова важно. Важно е къде ще завърши в края на първенството. Ние не трябва да подценяваме нито един мач. Нито със силните, нито с по-посредствените отбори. За всеки мач дават три точки. Разбира се, има един емоционален момент, когато побеждаваш директния съперник. Това е посоката, която ще следваме. Като казвам завършен пъзел имам предвид отборът да бъде изграден, да бъде подготвен тактически и във всеки аспект да знае и да има отговор на терена. Не може един футболист от моя отбор да излезе на терена с въпроси и без отговори", завърши специалистът в интервю за "Диема спорт".

Любослав Пенев: ЦСКА не е ясла, трябва яко бачкане!
Обновена

Любослав Пенев: ЦСКА не е ясла, трябва яко бачкане!

"Чужденците да прочетат и понаучат за клуба ни"