Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев даде пресконференция преди домакинството на Ботев (Враца). Той търси първата си победа при третия си престой в клуба. До момента Любо загуби от Етър с 0:1 в контрола и от Черно море с 0:2 в мач от Първа лига.

Ето какво каза Ел Голеадор пред медиите днес:

"Изгледах мача с Черно море още два пъти, видях доста неточности, неща, които правят впечатление. Играхме добре в много моменти от срещата, но в някои не чак толкова. Притеснително е неточното позициониране на играчите. Някои от указанията обаче са нови за тях. Всички сме наясно, че трябва време и търпение. Срещу времето и часовника сме, но съм сигурен, че ще се справим. Имам изисквания към всяка една линия. Много са нещата, които ще променим.

Снимка 407238

Източник: LAP.bg

Аз съм спокоен, разполагам с качествени футболисти, с които да играем бърз, атакуващ и хубав футбол. Трябва да имаме за всеки пост по двама футболисти. За да няма състезатели, които да се чувстват сигурни за мястото си. Това не е ясла, не е детска градина, трябва да са наясно в какъв отбор, в какъв клуб са. Казал съм, ако не знаят - да прочетат малко. Хубаво е да знаят къде идват и какво е ЦСКА, особено чужденците. Конкуренция, бачка се всеки ден - това е! За мен няма титуляри и резерви. Казал съм им и какво искам аз.

Очаквам ли нови попълнения? В очакване сме всички. Не мога да ви кажа какво си говорим с Люпко Петрович. Интересно е, но си е между нас. Това са професионални тайни. Говоря си и със Стойчо Стоилов, и с Пламен Марков, и с италианеца. Това е. Заповядайте на мача! Ще е интересен мач и т.н. Ще има много фенове, винаги разчитам на много на фенове. Имаме футболисти, имаме 11 титуляри и ще намерим 3 резерви.

Снимка 407237

Източник: LAP.bg

Българската действителност продължава по същия начин, даже нещата се усложняват. Всички проблеми идват от Футболния съюз, ние не напредваме, а затъваме. Президентът на футболния съюз и неговите помощници, не спомагат. Страдат футболисти, отбори, подрастващо поколение, страда съдийството, което е един много тежък проблем".

Любо Пенев начело на ЦСКА в последните си 12 мача: 2 победи и отрицателна голова разлика

Любо Пенев начело на ЦСКА в последните си 12 мача: 2 победи и отрицателна голова разлика

Треньорът не постига очакваните резултати