Любослав Пенев е новият старши треньор на ЦСКА! Новината беше съобщена официално от клуба. Досегашният наставник Бруно Акрапович е освободен, а причината е "неудовлетворителното представяне на отбора в битката за титлата и призовите места срещу преките конкуренти". Според съобщението,  главният мениджър Стойчо Стоилов е убедил Любослав Пенев да поеме "червените" и е поел отгорност, че той е най-правилният наставник за клуба. 

Ето какво написаха "армейците":

"Армейци,

Любослав Пенев е новият старши-треньор на клуба. Легендата на червените заменя на поста досегашния наставник Бруно Акрапович. Рокадата е продиктувана от неудовлетворителното представяне на тима в битката за титлата и призовите места срещу преките конкуренти.

От началото на пролетния полусезон ЦСКА лъкатуши в изявите си, а на самия терен обликът, качеството на игра и резултатите на отбора не са убедителни.

Литекс победи ЦСКА в контрола

Литекс победи ЦСКА в контрола

"Оранжевите" се наложиха с 2:1

За новото си завръщане на "Армията" Любослав Пенев е бил убеден от главния мениджър на клуба Стойчо Стоилов. Тъй като в момента собствениците на клуба продължават да осигуряват коректно бюджета, но са се дистанцирали от оперативната власт и кадрова политика, именно Стоилов е инициирал промяната и поел отговорност, че Пенев е най-подходящият и правилен треньор да бъде начело на армейците.

В името и за благото на ЦСКА той е получил "картбланш" да действа.При създалата се ситуация от "Царско село" са уважили желанието на своя досегашен наставник.

Още от утре Любослав Пенев започва работа с тима в подготовката му за първия сблъсък от полуфиналите за купата на страната срещу Лудогорец на 7-ми март".