ЦСКА се похвали с успехи в борбата на състезанията в Сливен. "Армейците" спечелиха цели 8 медала и благодариха на благодетелите на клуба Гриша Ганчев (генерален спонсор), Данаил Ганчев (собственик на клуба), както и г-н Методи Пенев (президент на клуба).

Ето какво написаха "червените" на сайта си:

"Армейци,

Новата година донесе добри новини за всички, които обичат и следят изявите на състезателите на ЦСКА по класическата борба. Собственикът на клуба Гриша Ганчев и неговият син Данаил лично са се заели с нелеката задача да направят звезден отбор, в който да присъстват редица национали и борци от изключително висока класа, които тепърва ще ни носят много радост и успехи във всички надпревари, както на местно, така и на международно ниво.

Успехите дойдоха още в първото за годината състезание, което се проведе през седмицата в град Сливен - държавния личен шампионат за мъже. На него класиците на ЦСКА завоюваха цели 8 медала.

Със златен медал се окичи синът на легендарния Армен Назарян - Едмонд Назарян, който в категория до 60 кг не остави никакъв шанс на своите противници и напълно заслужено получи и индивидуална купа за най-техничен състезател на първенството!

Шампиони в своите категории също така станаха Дейвид Димитров до 72 кг и Кирил Милов до 97 кг.

Сребърни отличия завоюваха Паоло Милков при 55-килограмовите, Илия Мустаков до 63 кг и Айк Мнацаканян до 77 кг.

В същата категория до 77 кг Златомир Емилов остана на трета позиция! Тихомир Димов до 82 кг също се окичи с бронзов медал.

Треньори на тима са Димчо Димчев, Елис Гури, Емил Будинов, Тарек Абделслам и Милен Димитров. Всички те останаха много доволни от представянето на борците ни в първото за годината състезание.

Новите успехи на клуба по борба ЦСКА без съмнение се дължат най-вече на благодетелите на клуба г-н Гриша Ганчев (генерален спонсор), г-н Данаил Ганчев (собственик на клуба), както и г-н Методи Пенев (президент на клуба), за което всички треньори и състезатели изказват своите огромни благодарност!", се казва в съобщението от ЦСКА.