Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев беше специален гост на "Армейския следобед" преди мача на ЦСКА с Левски Левски. Кобрата раздаде автографи и се снима с привържениците на "червените" в продължение на около час.

"Уникални хора, виждате страстта, която е неугасваща. За мен не представлява никаква трудност да дойда до тук. На хората ще им даде мотивация и сила. Радвам се, мен ме зарежда.

И във футбола има много контузии. Често играем футбол. Едни от най-големите контузии в бокса ги има и във футбол. Късат се връзки и така нататък. Бях вратар в ЦСКА като малък, но нямаше кой да ме мотивира, да ме насочва натам, да се зад мен, на баща ми страстта беше бокса и го предаде на мен и брат ми. Много добри футболисти сме, играли сме футбол. Стигало се е до сериозни саморазправи. Никой не ме е поканил на мача, но ще го гледам. По принцип футбол не гледам, не съм голям запалянко и нямам пристрастие. За мен в сърцето е българският национален отбор. На тоя етап не се представя добре, но вярвам, че футболът в България ще добие едно по-добро ниво.

Прогноза не мога да кажа. Спорт е и всичко може да стане. Не съм запознат, има толкова много фенове, които разбират от футбол. Не съм толкова запален по футбол. Запален съм да го играя, но не съм запознат.

Важно е хората да се докосват до големите имена на спорта, дава им мотивация и любов към спорта. Може да има закачки, но не трябва да се стига до мащабни сблъсъци, не е ок. Трябва и самите фенове да го знаят.

Виждате, че повечето тук са под еуфория. Наближава мача и еуфорията се вдига. Има такива моменти, но не е ок, особено фенове на един и същи клуб. Дори да са различни, не е добре. Всички сме българи, не можем да се делим по този начин. Не трябва да се мрази другия.

Да се надяваме, в края на годината да направя един мач в Щатите, ще видим срещу кого. Номер 7 съм в света. Да се надяваме, че ще е някой от тези шест топ имена. Мачът срещу Чисора не беше лесен, той едвам го изкара. Не вярваше в своята победа, беше изненада, получи се един уникален мач. Ако иска, може да даде реванш, но едва ли. Знае за какво става въпрос. Вътрешно боксьорите се усещат и си знаят, 12 рунда е една сериозна битка, минава се през катарзиси. Психиката на човека го кара в един момент да мисли да се отказва, в другия момент си мисли, че ще победи. Това са сериозни перипетии.

Усик и Фюри са много добри, световни шампиони. Нищо не може да се каже, както може Усик да победи, така и Фюри. Мисля си, че Усик ще бъде по-подготвен", каза Пулев пред медиите след края на "Армейския следобед".

Кръстаич: Ставам и лягам с мисълта за България! На всички е ясно, че ЦСКА е най-големият клуб в страната

Кръстаич: Ставам и лягам с мисълта за България! На всички е ясно, че ЦСКА е най-големият клуб в страната

Вижте какво каза националният селекционер