Наставникът на ЦСКА - Милош Крушчич е на мнение, че равенството с Лудогорец е справедливо с оглед показаното от двата тима на стадион "Българска армия".

"Труден мач. Гонеше се резултатът, нямаше много положения. Резултатът беше най-важен. Мисля, че 0:0 е най-логичният резултат. Не дадохме на Лудогорец да създаде нито един шанс. След наша грешка дойде единствената им възможност. Ние имахме две ситуации. Фантастичен удар на Тиаго и феноменална проява на вратаря. Това бе мач, в който се гонеше резултата. Можехме да победим, но не го направихме", коментира Крушчич.

"Когато играеш в дерби, трябва да играеш умно. Трябва да се съобразяваме с отбор, който играе срещу сериозни отбори в Лига Европа.Аз съм млад треньор. Играхме за резултат, всички положения бяха в наша полза. Те играха в схема 3-5-2, а ние бързо се ориентирахме. Имаше ситуации в, които можеше да се справим по-добре".

"Искам да се извиня на феновете, че не победихме, но и да ги поздравя за подкрепата. Очаквахме, че ще променят системата. Знаехме как да ги спрем. Корекциите, които направихме в играчите, се справиха отлично. Нека кажем, че не успяхме да наложим своя стил. Останахме верни на себе си обаче и продължаваме по същия начин".

"Не мислим за титлата, не гледам класирането. Гледам мач за мач. Ако бяхме победили, щяхме да бъдем по-напред. Конкурентите ни губят точки, ние не губим лесно, което е добре. И първенството и купата са важни за нас. Ще трябва да се подготвим за мача с Арда, още повече, че играем в Кърджали, знаете каква е атмосферата там".

ЦСКА и Лудогорец завършиха 0:0 в мач от първенството

Предпазливи ЦСКА и Лудогорец отново не се победиха в дербито на шампионата

Двата тима имаха по един страхотен шанс да стигнат до триумфа