Опорният халф на ЦСКА - Кристиян Малинов очаква много труден двубой срещу Лудогорец утре. Според него срещата няма да има нищо общо с тази, която се проведе в сряда за Купата на България.

Георги Илиев: ЦСКА ще "пребие" Лудогорец и в събота

Майкъла: ЦСКА ще "пребие" Лудогорец и във втория мач!

"С Домусчиев не сме имали бас, само го уведомих, че ще загубят"

Националът сподели своето възхищение от съвместната работа с Любослав Пенев. Малинов открито говори и за трансфер в чуждестранен клуб.

"Първите два мача с тях не играхме, както се очакваше от нас, сега ги победихме. Смея да твърдя, с добра игра, тактически стояхме много добре. За събота се надявам, че ще се получи същото" , каза Малинов пред bTV.

"Mоже би те не очакваха, че ще им дадем такъв отпор. Мисля, че ще бъдат по-концентрирани, по-мобилизирани за този мач и мисля, че мачът ще бъде по-тежък в събота", сподели полузащитникът.

ЦСКА показа два проекта за изграждането на новия си стадион

ЦСКА показа два проекта за изграждането на новия си стадион

Въпросните идеи ще бъдат лично разглеждани от акционерите Гриша Ганчев и Юлиан Инджов

"Вече сме свикнали не на някакво напрежение, но на това да искаме да станем първи. Мисля, че психически, да не казвам голяма дума, но сме по-подготвени, по-добре от миналата година. Това искат всички привърженици - да печелиш купи, титли. Ние работим за това, тренираме за това и излизаме всеки мач с тази мисъл", каза Малинов. Тази мисъл се опитва да вмени в играчите си и настоящият треньор на тима Любослав Пенев. "Toй е изключително забавен. Перфекционист, държи на най-малките детайли, на терена, извън терена, хранене, спане - всичко, което трябва за един професионален футболист, той го прави, държи на него. Изисква много от нас на терена, на тренировките, тактически занимания" , заяви играчът на ЦСКА.

"Аз бих искал да отида да поиграя малко в Европа, да усетя как е нивото. Да усетя дали мога да играя там, дали ще се справям, защото в България мисля, че таванът е ЦСКА. Няма по-голямо стъпало от това. Най-големият отбор, с най-много публика и оттук единствената цел, ако се случва трансфер, е в Европа".

Петър Жеков: Любо Пенев да скача по-смело на съдиите, от какво го е страх!?

"Любо Пенев да скача по-смело на съдиите, от какво го е страх!?"

Петър Жеков с култов коментар за победата на ЦСКА с 1:0 над Лудогорец за Купата на България