Ръководството на ЦСКА спази своето обещание и днес използва официалния си сайт, за да покаже първите проекти относно новия стадион на клуба. Въпросните идеи ще бъдат лично разглеждани от акционерите Гриша Ганчев и Юлиан Инджов. В момента мащабната идея е на ниво "предпроектно проучване".

Снимка 416337

Източник: CSKA.bg

Ето какво пише официалният сайт на "червените":

"Основните акционери в клуба Гриша Ганчев и Юлиан Инджов започнаха разглеждането на проектите за нов модерен стадион. В четвъртък две фирми презентираха пред тях своите концепции за бъдещето съоръжение на ЦСКА. Това са фирма "Вамос" с архитект Георги Савов (снимки 1 и 2) и фирма "Design Initiatives" с ръководител на екипа архитект Владо Вълков (снимки 3 и 4). Те запознаха собствениците на клуба с архитектурните планове и строителните решения. В момента мащабният проект е на ниво "предпроектно проучване". Предстоят нелеки процедури в бъдеще освен по избора и одобрението на офертите, така и най-вече по съгласуване и сериозна съвместни работа с държавата и Столична община.

Снимка 416335

Източник: CSKA.bg

С разрешението на авторите и по желание на Гриша Ганчев и Юлиан Инджов, предоставяме постъпилите на този етап предложения на вниманието на многобройните "червени" привърженици. Идната седмица предстои разглеждането на още един проект от трета фирма", информираха от "армейския" клуб.

Снимка 416338
Официално: Гриша Ганчев и Юлиян Инджов представят плановете си за стадиона на ЦСКА!

Официално: Гриша Ганчев и Юлиян Инджов представят плановете си за стадиона на ЦСКА!

Ето какво обявиха от клуба