Бразилецът Рафаел Енрике ще може да запише първите си минути на подготвителния лагер в Испания, след тежката травма в коляното, пише "Тема спорт".

Бразилецът ще се завърне на терена след 6 месеца пауза. Той се контузи в началото на юли 2019 г. и претърпя операция, но вече се готви наравно с отбора. Треньорът Крушчич заяви, че Енрике се нуждае от още малко време, за да се завърне на терена, но постепенно набира скорост и се очаква да играе в Испания.

ЦСКА ще играе контрола с шампиона на Южна Корея

ЦСКА ще играе контрола с шампиона на Южна Корея

"Армейците" ще срещнат южнокорейския си противник по време на подготвителния лагер в Испания

Нападателят Тони Уот пък е пропуснал малка част от подготовката в Турция заради семеен проблем. Единствено той и Енрике не взеха участие в проверката с Каспий в четвъртък (4:0). Уот явно се е завърнал до родната Шотландия, но ще се присъедини към отбора в Испания без забавяне.

Жеферсон пък се е прибрал в София в четвъртък и ще пътува с червените за Марбея. Бразилецът пропусна целия първи дял от подготовката.

Очаква се развитие около изтичащия договор на Пинто. С контракти до лятото са също Бусато и Албентоса, като в техните споразумения има клауза за удължаване с една година.

Милош Крушчич: Ако не дойдат двамата нови в ЦСКА, нищо страшно няма да се случи

Милош Крушчич: Ако не дойдат двамата нови в ЦСКА, нищо страшно няма да се случи

Наставникът на "армейците" сподели, че разполага с добри футболисти