Министърът на спорта Красен Кралев е доволен от проведения конкурс за базите на ЦСКА. Логично, те си останаха на клуба. Ето какво написа Кралев на стената си във "Фейсук":

"Добре започнахме годината в Министерството на младежта и спорта. Днес присъствах на подписването на договора за наем на ст. "Българска армия" и спортно-тренировъчна база "Панчарево" между изпълнителните директори на ПФК ЦСКА-София ЕАД Трифон Попов и на "Сердика спортни имоти" ЕАД Мариана Петрова. На събитието, което се състоя в "Музея на спорта" в сградата на националния стадион, присъстваха и легендите на ЦСКА, които са и част от ръководството на отбора - Димитър Пенев, Пламен Марков и Джони Велинов.

Надявам се по този начин да решим дългогодишен проблем. Нашето желание беше да намерим сериозен партньор, на когото да разчитаме да направи инвестиции в базите. Конкурсът, който проведохме беше ясен и прозрачен. Горд съм, че спазвайки законите, запазихме и обществения, и държавния интерес, и успяхме да зарадваме феновете ЦСКА".

Официално: ЦСКА и "Сердика спортни имоти" подписаха договора за "Армията" и "Панчарево"

Официално: ЦСКА и "Сердика спортни имоти" подписаха договора за "Армията" и "Панчарево"

Общата сума на авансовото плащане е 800 000 лв.