Спортният министър Красен Кралев обяви, че договорът за базите на ЦСКА може да бъде сключен още до края на тази година.

Вече стана ясно, че "армейците" отговарят на всички условия по конкурса, като до 10 януари трябва да се подпише дългоочакваният контракт, което е само формалност.

Уникално видео: Сектор "Г" по време на дербито ЦСКА - Лудогорец

Уникално видео: Сектор "Г" по време на дербито ЦСКА - Лудогорец

Вижте как се прави хореографията

"Сагата с базите приключи. Всички документи са изрядни, дружеството отговаря на критериите. Цената е ясна - предложени са 62 000 лева за наем, а минималната инвестиция е от 1 100 000 лева. Всичко е наред и за мен процесът е приключен. Подписването на договора трябва да стане най-късно до 10 януари. Но в най-кратки срокове ще се консултирам с юристите дали можем да направим формалното подписване на контракта в рамките още на тази календарна година. Аз лично не виждам пречка. Ще опитаме сключването на договора да стане факт през 2017 година", каза Кралев пред БНТ.

ЦСКА отговаря на условията в конкурса за "Българска армия" и "Панчарево"

Официално: ЦСКА отговаря на условията за "Армията" и "Панчарево"

От клуба са предложили 62 000 лв. без ДДС на месец за наем на двете бази

"Никакви съмнения за нищо няма. Омръзна ми да отговарям на едни и същи въпроси - за какви дискриминационни условия можем да говорим?! Държавата е собственик на тези съоръжения. Ние търсим най-добрия стопанин и инвеститор.

Всички са доволни и се успокоиха. Ние си свършихме дълга. Аз съм горд с това, което направи моят екип, въпреки че бе поставен под огромен обществен натиск през последните три години. Издържахме на напрежението и си удържахме на думата. Доволен съм, защото хората го оценяват и казват: "Браво, постъпихте като мъже". Този казус 15 години не беше решен. Никой не смееше да пипне базите на ЦСКА", добави Кралев.

Порто може да си върне Тиаго Родригес от ЦСКА

Порто си връща основен футболист на ЦСКА?

Тиаго изигра силен полусезон с екипа на "червените"