Копие на знаме на Българската армия отсега нататък става символ на ЦСКА. Именно с него червените излязоха от тунела на "Армията" за сблъсъка снощния сблъсък с Крумовград. То бе развявано от администратора Стойко Сакалиев.

Знамето ще се превърне в нещо като символ на отбора. То ще бъде носено на всеки двубой. Този ход се хареса на привържениците, които подкрепяха състава на Саша Илич от трибуните.

Ето какви бяха думите на диктора Влади Василев преди мача:

"Основан и вдъхновен от храбрите български армейци, и до днес ЦСКА пази силна връзка с родната армия. По този повод на 05.05. тази година, когато навършихме 75 години, генерал-майор Явор Матеев подари на клуба ни реплика на представителното знаме на Съвместното командване на специалните операции на Българската армия.

Приехме го с гордост и отговорност. Копието на знамето оттук нататък се превръща в наш символ и ще съпътства отбора на всеки мач. Така ще напомня на футболисти, щаб, ръководство и фенове за дълга, който имаме да браним без страх и с мъжество буквите, емблемата и славата на Централния спортен клуб на Армията. Нека всеки път, когато видим да се вее знамето, помним, че няма бъдеще без история".

Важен футболист на ЦСКА се завръща в игра

Важен футболист на ЦСКА се завръща в игра