Кондиционният треньор на ЦСКА Кирил Динчев бе доста разочарован след загубата от Локомотив (Пловдив) с 0:2, но заяви, че според него "червените" са показали старание.

"Загуба за нашия отбор, аз лично съм много разочарован. Локомотив успя да ни победи с това, че отбеляза голове. В крайна сметка тази игра е на голове. И да си говорим, че целият мач сме държали повече топката или, че сме играли много добре, в крайна сметка за съжаление резултатът е 2:0 за Локо (Пловдив)".

Локомотив (Пловдив) победи ЦСКА с 2:0 в efbet Лига

Безличен ЦСКА завърши редовния сезон с поражение от Локо (Пловдив)

Райън Бидунга и Бирсент Карагерен изковаха победата за "смърфовете"

"Предположихме, че те ще сменят схемата на игра, защото имат нов треньор от вчера. Коментирахме тези неща и в крайна сметка пак ще кажа - резултатът е 2:0. Не мога да кажа, че не се постараха да спечелят момчетата".

Нанков: Детински грешки, Купата става приоритет

Нанков: Детински грешки, Купата става приоритет

"Ние сме виновни"

"В по-голямата част от мача бяхме в тяхното поле, но накрая не се броят подавания и нищо, броят се головете. В такива трудни моменти ще се покаже дали сме отбор, дали сме мъже и дали имаме характер да бъдем в ЦСКА. В крайна сметка, като е лесно, всеки може. Въпросът е сега всички заедно като един отбор да се вдигнем и да докажем, че сме ЦСКА и заслужаваме да побеждаваме", заяви Динчев на пресконференцията след двубоя.