Кирил Десподов даде интервю за "Дарик". Играчът на полусезона в ЦСКА коментира всички "горещи" теми, свързани с него в края на годината. Ето какво каза националът:

"И преди казах, че не е лъжа за никого, че вече ми се върти в главата и че сам усещам, че ми е моментът да изляза навън и да се развивам. Оттам-нататък ръководството ще прецени, ако получат добра оферта, дали ще ме продадат, или не. Но аз искрено се надявам и вътре в мен стои надеждата това да се случи, защото искам да отида да се развивам навън.

Снимка 394268

Източник: БГНЕС

Тази 2018 г. беше доста добра за мен, вкарах доста голове, направих доста асистенции. Каквото се изискваше от моята позиция, съм дал 100%. Изпращам една добра година, надявам се и занапред да е така. Няма нищо, което да я вгорчава.

Работил съм с Люпко Петрович, бил ми е треньор в Литекс. Познавам го добре. Човек, който изгледа един мач на даден футболист, може да ти каже вече дали този играч ще го бъде или няма да го бъде. Постигнал е много в този живот, той ще помогне много на ЦСКА, неговото идване е много добро за ЦСКА.

Люпко Петрович: С Нестор ел Маестро имаме мисия - ЦСКА да спечели минимум един трофей

Люпко Петрович: С Нестор ел Маестро имаме мисия - ЦСКА да спечели минимум един трофей

"Нямам договор с клуба черно на бяло, но с Гриша Ганчев имаме уникална договорка"

Ще помогне много и на треньора, и на ръководството с опита си и ще даде максимума от себе си. Лично мое мнение е, че по-близкият до нас Купата на България, защото в момента Лудогорец имат една преднина, която им дава спокойствие. Те са добър отбор, имат класни футболисти и ще направят всичко възможно да си запазят дистанцията. Но ние няма да се откажем от преследването на шампионата, така че ще се гоним до последно с тях и ще се види май месец какво е станало. Но мисля, че Купата е по-лесно достижима и по-лесният път за трофей", каза Десподов.

Кирил Десподов е играч на полусезона в ЦСКА

Кирил Десподов е играч на полусезона в ЦСКА

Крилото събра над 70% от гласовете на привържениците