Новото попълнение на ЦСКА Жорди Кайседо е убеден в силите на отбора да спечели срещу Лудогорец в Разград. Еквадорецът обеща на феновете, че "червените" ще се върнат на върха в efbet Лига, "където им е мястото".

Ето какво още сподели той:

"В ЦСКА съм от няколко седмици и се опитвам да се адаптирам възможно най-бързо", Кайседо призна в предаването "Домът на футбола".

"Офендърс": Не сме гонили никого, всеки нормален фен иска ЦСКА да е шампион

"Офендърс": Не сме гонили никого, всеки нормален фен иска ЦСКА да е шампион

Позицията на фракцията

"Още не съм на нивото, на което искам да бъда. Трябва да продължа да тренирам усърдно и да подобрявам физическото си състояние. От доста време не съм играл официални мачове и това се отразява."

"Лудогорец е отличен отбор, но ние работим всеки ден, за да ги настигнем. В момента мислим само за гостуването в Разград и как да им се противопоставим най-добре. За нас целта е една - да върнем отбора на първата позиция, където му е мястото", допълни еквадорецът.

ЦСКА на лагер в Русе преди визитата в Разград

ЦСКА на лагер в Русе преди визитата в Разград

"Червените" ще заминат с клубния автобус към дунавския град в петък сутринта

"Наясно сме, че Лудогорец загуби точки срещу Локомотив (Пловдив). За нас по-важното е, че ние сме в добра серия от две поредни победи без допуснат гол. Интересува ни единствено какво се случва в нашата градинка. Знам, че в Разград се играе много трудно, но ние имаме високо самочувствие и отиваме там за победа", каза още нападателят.

Жорди Кайседо пристигна в Борисовата градина като заместник на напусналия Али Соу. Таранът реализира още в дебюта си в efbet Лига, а гол отбеляза и при първите си минути в контролите.

Дава сериозна заявка да се превърне в новия лидер в атаката на "червените". Мнозина отчитат, че има по-добър завършващ удар от Соу.

Снимка 519626

Източник: LAP.bg