Капитанът на ЦСКА- Петър Занев обяви, че Aли Соу осъзнава, че трябва да материализира положенията на отбора. Защитникът го защити след днешните му пропуски срещу Ботев (Пд) в първия полуфинал от турнира за Купата на България.

"Създадохме доста положения, което е радващо. Значи се опитваме да играем добър, атакуващ футбол. Надявам се да реализираме ситуациите, които създаваме, защото могат да натежат тези пропуски.

Ботев (Пд) и ЦСКА завършиха 0:0 в първи полуфинален двубой за Купата на България

Нулево реми между Ботев и ЦСКА за Купата, пропуските на Соу гарантираха интригата за реванша

Очакванията за зрелище на Коматево не се оправдаха

Когато играеш атакуващо и създаваш, рано или късно ще вкараш. Явно нашите нападатели се нуждаят от повече ситуации, за да отбележат. Има психологически момент, когато пропускаш, но затова сме един отбор - да се подкрепяме.

Днес направихме доста бързи атаки, не ни липсва комуникация. Ботев цял мач се беше прибрал в своята половина, а те имат бързи и добри футболисти по фланговете, които са захранвани с пасове от Тошко Неделев.

Имахме акцент върху него. Мисля, че се справихме, но мачът остава отворен. 0:0 е коварен резултат.

Разбира се, че сме говорили с Али Соу. Не само с него, но и всички съотборници разговаряме. Той не е глупаво момче по принцип. Знае, че трябва да материализира усилията на отбора. Създава ситуации, търси топката. Лошото е, ако не създава нищо. Трябва да победим на "Армията". Само победа ни устройва", каза Занев по повод нулевото равенство между неговия отбор и Ботев.

От Али глава боли, от Соу не чакай гол...

От Али глава боли, от Соу не чакай гол...

Нападателят без попадение от 14 декември насам