Лидерът на ЦСКА - Иван Турицов бе част от пресконференцията на Саша Илич преди гостуването на "армейците" от втория предварителен кръг на Лигата на конференциите срещу Македония Гьорче Петров.

"В мача срещу Локомотив София не постигнахме желания резултат, но мисля, че сме напълно готови за утрешния мач и се надявам да изпълним изискванията на треньора. Условията, каквито са за нас, такива са и за тях. Трябва да играем умно. Ще се опитаме да владеем повече топката, защото условията са доста тежки.

Не спечелихме мача, явно не ни беше ден или знам ли. Надявам се това занапред да не се повтаря. Със сигурност ще има отново недобри мачове, но се надявам утре да не е така и да спечелим.

Това ни дава самочувствие и опит. Надявам се да стигнем отново в групите, защото това е целта пред отбора и се надявам отново да сме там.

Със сигурност сме гледали и сме се подготвяли, но не мога да кажа кои са силните им страни. По това, което гледахме, мога да кажа, че са добър отбор и ако им се даде пространство, могат да създадат проблеми. Ще се опитаме утре да не им даваме пространства да играят с топката и така няма да ни създават главоболия", завърши защитникът.

Саша Илич: Когато условията не са добри, трябва да се играе умно

Саша Илич: Когато условията не са добри, трябва да се играе умно

"Искам ЦСКА да играе по начина, по който сме тренирали"