Защитникът на ЦСКА Иван Турицов разкри, че играчите харесват тренировките на треньора Саша Илич. Той говори пред медиите след прибирането на "червените" от подготвителния лагер, провел се в Австрия.

"Не постигнахме резултатите, които очаквахме, но това бяха приятелски срещи. Проведохме добра подготовка, аз се присъединих по-късно, но се чувствам добре. През целия лагер натоварванията бяха много големи и имаме време да се подготвим за старта на първенството.

Съперникът на ЦСКА в ЛК представи пореден футболист

Съперникът на ЦСКА в ЛК представи пореден футболист

Емир Скендери е шестото лятно попълнение на Македония Гьорче Петров

Не съм работил много със Саша Илич, но за краткото време, което бях там, идеите му пасват на отбора. Играхме контроли и бяхме на подготовка, която ни измори. Няма да има нищо общо първенството и резултатите ни с тези минали мачове.

Не сме коментирали нищо за Европа, надявам се да тръгнем добре в първенството, има време. Надявам се да сме конкурентни на Лудогорец и ми се иска тази година да ни е по-успешна. Ние трябва да изпълняваме изискванията на треньора, не мислим за трансфери. След зимата все едно отборът тръгна надолу, искам това да се промени и вече да не се повтаря, тъй като и с националния, и с клубния тим преживях тежки мигове", каза Турицов.

Старите номера за ЦСКА, ама няма как да минат...

Старите номера за ЦСКА, ама няма как да минат...

Браво на клуба за реакцията