Новият сезон чука на вратата, а ЦСКА отново ще бъде основен конкурент на Лудогорец за титлата. "Армейците" ще опитат за трети пореден път да влязат в групова фаза на евротурнири. Имат добър и амбициозен треньор, имат добър отбор, колкото и някои да твърдят отбратното. А резултатите в контролите да не тревожат чак толкова много феновете. Те не са важни. Никога не са били. И преди ЦСКА е падал в прителски мачове, но след това е играл силно в официалните.

Ясно е, каквото и да направят от клуба, все ще има недоволни. Но няма как да не се отбележи, че вече в сайта на клуба ежедневно се поднася информация по много теми. И така привържениците са информирани от самия клуб. Скандални новини по медиите винаги ще има. Все някой в ЦСКА ще е недоволен, все ще има конфликти, разговори на висок тон, напрежение. Често пъти тези информиции са си чисти партенки, но който иска да се връзва, нека го прави.

Естествено, че "доброжелателите" ще тръгнат "на нож" точно сега, малко преди старта на сезона. И каква е целта? Да бъдат отказани още фенове да ходят на стадиона? Нама да стане! Тези, които обичат отбора си ще са там, вече си купуват абонаментни карти. Ще са на "Армията", за да подкрепят. Вече започва да писва от чести декларации и "кървави" писма как бойкотът на други остава в сила и щяло да има още действия. Като заплаха звучи, но те си знаят. Насила нищо не става. Но всеки да върви по пътя си. Едните да не се бъркат и да не убеждават другите, че тяхното решение е правилното. Надявам се абсолютно всеки един фен да се ръководи от сърцето си, не от нещо друго.

Ежедневните писания за скандали в ЦСКА не са нещо ново и никога няма да секнат. Разбрахме вече, осъзнахме го добре - организираните фенове ще бойкотират. Сега остава да видим как ще се представят реферите в мачовете на "армейците". И как ще наказват комисиите в БФС. Дали ще е с еднакъв аршин. Имам подозрения как ще бъде и през новия сезон. Но, каквото и да става, ЦСКА тръгва към промяна след фиаското срещу Левски на финала за Купата. Трудно ще е, много трудно. Първите стъпки са направени. Ще има още такива. Който иска да върви редом до ЦСКА, да го направи. Който не иска, да не пречи. Ако наистина е воден от любов към клуба.

ЦСКА: С Илич сме в синхрон! Преговаряме за двама нови и с трима да разтрогнат

ЦСКА: С Илич сме в синхрон! Преговаряме за двама нови и с трима да разтрогнат

Вижте какво съобщиха "армейците"