Юлиян Инджов официално повече няма да бъде част от управлението на ЦСКА.

Бизнесменът предаде безвъзмездно своите акции от 38.1%, които държеше. Това се случи на Общото събрание на "армейците", проведено днес.

"Взехме това решение по взаимно съгласие. Понякога нямаме обща визия за развитието на клуба. Това е свързано и със строежа на стадион "Българска армия". Според мен стадионът трябва да се построи от държавата или от общината, това не е обект, който е в центъра на София и трябва да се изгражда от частни лица, независимо дали е футболен клуб.

Официално: Гриша Ганчев е мажоритарен акционер в ЦСКА

Официално: Гриша Ганчев е мажоритарен акционер в ЦСКА

Промените са факт

Разделям се с най-приятелски чувства с клуба. Той се развива прилично, не бих казал, че е така, както им се иска на феновете, но заради участието на семейство Ганчеви е в битката за първото място в първенството. Не, не сме имали никакви търкания със семейство Ганчеви. И от наша, и от тяхна страна, нямаме нито лоши чувства, нито лоши мисли. Напротив, помагаме си и в бъдеще.

Прехвърлям моите акции безвъзмездно. Строежът на стадиона трябва да се случи, въпросът е по какъв път. Проблемът е много по-дълбок, това е държавна политика. Все още не съм разбрал да има частни стадиони в България, те са или общински, или държавни.

От ЦСКА благодариха на Инджов

От ЦСКА благодариха на Инджов

Бизнесменът вече не е акционер в клуба

Ако стане частен стадион, не знам тогава тези, които са с държавните трябва да се запитаме дали това не е държавна помощ? Държавата трябва да се грижи за спорта и да оказва такава помощ. Трябва всички да са равнопоставени.

Не знам кой застава на мое място, това решение на новото акционерно мнозинство", коментира Инджов пред bTV.