Треньорът на ЦСКА Саша Илич заяви, че дори играта на тима да е лоша, той би искал да постигнат добър резултат срещу Базел. Специалистът говори пред медиите преди преди първия двубой на "червените" от плейофа за влизане в групите на турнира Лига на конференциите срещу швейцарския отбор.

"Изправяме се срещу един много голям и силен съперник. Очакваме тежък мач, но трябва, като отбор, да се изправим и да влезем в този мач, тъй като само по този начин може да постигнем добър резултат.

Гледах мача, когато ЦСКА отстрани Базел. Минаха обаче две години. Базел е в криза на резултатите, не на играта. Когато говорим, че има криза, не става въпрос, че има криза в играта, а за резултатите. Последните два мача срещу Лугано и Брьондби имаха по над 30 удара към врата на съперника.

ЦСКА продаде около 8000 билета 48 часа преди мача с Базел

ЦСКА продаде около 8000 билета 48 часа преди мача с Базел

Срещата е утре от 20:00 часа на националния стадион "Васил Левски"

Ние не отлагаме мачове, за да имаме две седмици почивка. Отлагаме мачове, защото имаме през три дни такива. За да може да се подготвим за Базел имаме нужда от малко почивка. Всички играчи играят често и имаме нужда от малко почивка и да работим по време на тренировките.

Бамба имаше температура и това бе причината да не пътува до Ирландия. Последните няколко дни тренира и ще бъде в групата за мача. Брадли е наказан, има червен картон. Знам за себе си кой ще играе на неговата позиция.

Първо надявам се, че ще влезем в групите на Лигата на конференциите. Ако продължим да имаме мачове през три дни ще трябва да ротираме състава. Това, че имаме 6 играча, които са побеждавали Базел е хубаво. Когато става въпрос за мач срещу Базел, дори да играем всеки месец срещу тях, мачът ще е различен, какво остава за 2 години. Ще имаме нужда от много шанс и спортно щастие. Трябва да играем като едно цяло, тъй като само така и с малко шанс ще имаме сили да отстраним Базел.

Искам да виждам агресивен, нападателен ЦСКА, да вкарваме голове, да създаваме положения, но това е тежко. Желанията са едни, реалностите са други. Ще се опитаме да направим всичко това, за да постигнем победата. Трябва да бъдем изключително търпеливи, да играем умно. Това, което ще се случи утре, е само първия мач. Всичко ще се реши другата седмица. Трябва да играем много търпеливо и умно. Базел е страхотен отбор и състав. Имат 3-4 футболисти, на които трябва да се обърне много сериозно внимание. Това са играчи, за които трябва да внимаваме. Много са силни като колектив, но и в нападение имат много силни футболисти.

Амос е доста време в отбора и е напълно нормално да очакваме от него да е лидер, както очакваме от Йомов, Турицов, Мено Кох и Жерферсон. Трансферната политика постоянно се развива. Ако влезем в груповата фаза, това ще ни донесе още шест мача. Някой може да си тръгне, някой пък да дойде в отбора.

Александър Фрай бе фантастичен футболист. С него не сме се изправяли един срещу друг. Знам, че тръгна по треньорския път. Пожелавам му само успехи в това поприще.

Дори играта да е лоша бих искал да постигнем добър резултат", каза Илич.

Дюкенс Назон продължава да сваля килограми

Дюкенс Назон продължава да сваля килограми

Хаитянецът пристигна в Борисовата градина със сериозно наднормено тегло