Бившият играч на ЦСКА - Христо Марашлиев сподели пред "Мач Телеграф" очакванията си за представянето на тима през пролетта.

"Това, което не ми харесва, че ЦСКА в повечето мачове не са убедителни и не доминират над противника, както съм свикнал да бъде. Но от друга гледна точка - класирането и спечелените точки напълно прилягат на отбора. Има голямо текучество на футболисти. Треньорът изпитва трудности да стикова отбор, който да мачка. Мисля, че това е разковничето. Всички искаме да виждаме ЦСКА да доминира, да е над всички, да не се съобразява с никого. Както игрово, така и като самочувствие и представяне. Това, което направиха през есента, дай Боже, да го задържат и през пролетта. Трудно ще е!

"Щом сега са преценили, че един нов футболист в лицето на Тобиас Хайнц ще е достатъчен за набелязаните цели, значи те са поели своя кръст и ще се справят с наличните играчи. Общо взето Саша Илич ще залага на същите хора, които му изнесоха мачовете през есента. Дано Хайнц реши проблемите, които вижда Илич. Дано бързо да се адаптира към българския футбол, защото той е различен от европейския и като манталитет, и като нагласа.

Един клуб е силен тогава, когато е постоянен и вярва в силите си. Умее да използва слабостите на противника, за да побеждава. Мисля, че това е основната философия на Саша Илич. В повечето мачове той не тръгва да се надиграва, а търси грешки на съперника, за да се възползва от тях. Радващо е, че феновете прекратиха бойкота. Това са хората, които вдъхват самочувствие на отбора. Те могат да помогнат много със своето присъствие и с числеността си. Те дават преднина на футболистите с подкрепата си. Мисля, че това ще се отрази доста положително на отбора като представяне".

Основен играч на ЦСКА остава в клуба и през следващия сезон

Основен играч на ЦСКА остава в клуба и през следващия сезон

Густаво Бусато е преподписал