Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев си е поставил много амбициозна цел. Ако тя стане реалност, със сигурност ще бъде огромен удар по амбициите на Лудогорец и боса на клуба от Разград - Кирил Домусчиев. Ганчев ще опита да вземе на "Армията" Методи Томанов, разбра ТОПСПОРТ от наши източници при "червените".

Снимка 356482

Източник: Официален сайт на Лудогорец

61-годишният Томанов е бивш футболист на ЦСКА. С отбора стана шампион на България 3 пъти, вдигна 2 пъти Купата на Съветската Армия. След това беше помощник треньор на "армейците" - в периода 2002-2004 година. Вдигна титлата през 2003 година, когато наставник бе Стойчо Младенов. От 2011 работи в Лудогорец като селекционер. От 2014 година е спортен директор на клуба. Много хора са на мнение, че именно Томанов е в основата на успехите на "орлите", че е може би най-важният човек от спортно-техническото ръководство на клуба. Методи доведе у нас много футболисти от чужбина, които направиха отлична кариера.

Снимка 209422

Със сигурност Гриша Ганчев ще трябва да даде огромна заплата на Томанов, ако иска да го види в ЦСКА. Със сигурност Кирил Домусчиев ще направи всичко възможно, за да го задържи...

Приеме ли да се завърне на "Армията", Методи Томанов ще получи пълната власт по спортно-техническите въпроси. Което поставя под въпрос бъдещето в клуба на Стойчо Стоилов. И евентуалното завръщане като треньор на Стойчо Младенов. Трудно Томанов би работил с някой от двамата Стойчовци, почти невероятно е да бъде заедно с двамата в ЦСКА.

Ще изпълни ли Гриша Ганчев амбициозната си цел, остава да разберем.

Ще се завърне ли Стойчо Младенов начело на ЦСКА?

Ще се завърне ли Стойчо Младенов начело на ЦСКА?

Вижте кои българи са варианти за "червените"