Легендата на ЦСКА Стойчо Младенов е единственият вариант за нов треньор на отбора от българските специалисти, разбра ТОПСПОРТ. В момента той води казахстанския Кайсар. Феновете на "червените" са убедени, че Екзекутора на Ливърпул е най-удачен избор за наставник на тима през следващия сезон. Много от тях вече са говорили със собственика на клуба Гриша Ганчев за възможността Младенов да поеме ЦСКА за пореден път в своята кариера. Последната дума е на Ганчев и Юлиян Инджов.

Стойчо Младенов направи "армейците" шампиони през 2003 и 2008 година. Справя се отлично във Вечното дерби - за него не е проблем да побеждава Левски. Но има сериозни издънки в Европа - отпадане от Торпедо, Зимбру, Мура...

Ръководството на "армейците" ще преговаря само със Стойчо, ако в крайна сметка реши да заложи на българин. Към момента основна цел остава треньор от чужбина. Спрягат се имената на сърбина Владан Милоевич и на португалеца Марко Силва. Малко вероятно е вторият да акостира в ЦСКА.

Няма вариант Александър Томаш да стане треньор на "червените", каквито информации се появиха, разбра нашата медия. ЦСКА ще заложи на опитен човек, който да замени Христо Янев след края на настоящата кампания.

Стойчо Младенов изведе Кайсар до втора поредна победа за сезона

Стойчо Младенов изведе Кайсар до втора поредна победа за сезона

Георги Дерменджиев и неговият Ордабасъ пък записаха загуба