Изненадата в състава на ЦСКА от мача с Берое се казваше Греъм Кери. Ирландецът бе предпочетен в титулярния състав пред Енрике Рафаел, а се появи на мястото на контузения Едвин Джеси. Това бе поредният шанс за бившия футболист на Плимут да спечели по-сериозни позиции при "червените".

Последният път, когато Кери бе титуляр за ЦСКА, бе на 14 декември миналата година в мача срещу Дунав на "Армията", пише "Меридиан Мач". Тогава футболистът дори успя да вкара първия си и до вчера единствен гол с червената фланелка. Оттогава досега минаха точно 84 дни, в които Греъм Кери така и не успяваше да спечели доверието на треньора Милош Крушчич. Ирландецът не бе титуляр дори по време на зимните контроли, в които влизаше в игра спорадично. От началото на пролетта пък Греъм Кери е записал едва 2 (две) минути. Той влезе в добавеното време на мача с Ботев (Пловдив) у дома, но тогава смяната бе по-скоро тактическа с цел да забави игра и няма данни футболистът въобще да бе играл с топката.

Кери дойде със статута на звезда в бившия си клуб и направи добро впечатление в летните контроли. Британецът наистина няма шанс пред гола, но за сметка на това има 7 асистенции, като две от тях бяха в лятното дерби с Левски, в което бе избран заслужено за играч на мача.