Ирландският офанзивен футболист на ЦСКА Греъм Кери ще поднови занимания със съотборниците си днес, информира "Тема спорт". Вчера той се прибра в България от Острова, където прекара последната седмица след специално разрешение от треньорския щаб. Както е известно, неговата съпруга се бори с коварно заболяване от половин година.

"Ясно е, че всичко му се отрази, разтърси го и това му повлия върху играта. Той е далеч от формата, която показваше в началото на сезона. Отдавам го на проблемите, които има в семейството", коментира ситуацията с Кери Стойчо Младенов след неделната контрола със Спортист Своге, спечелена с 3:1.

ЦСКА и Бусато не могат да се разберат за нов договор

ЦСКА и Бусато не могат да се разберат за нов договор

В следващите 15-20 дни предстоят нови разговори между двете страни

Ирландецът бе като прероден след заставането на опитния специалист начело на армейците, като бе преместен на позицията зад централния нападател. Той бе с основна роля за класирането на ЦСКА за груповата фаза на Лигата на конференциите. Постепенно обаче формата му спадна и в момента изявите му са далеч от тези в края на лятото. Най-вероятно договорът на Кери, който изтича след завършването на сезона, няма да бъде подновен и той ще се прибере при семейството