Легендата на ЦСКА и на българския футбол Георги Василев - Гочето, говори пред "Мач Телеграф" след драматичната победа на ЦСКА с дузпи над Лиепая. Той бе доволен, но само от класирането на "червените".

ЦСКА е властелин на дузпите

ЦСКА е властелин на дузпите

"Червените" повишиха успеваемостта си в Европа до 80%

"Най-доброто от този мач е крайният успех. Момчетата се стараха. Излязоха с достатъчно сили и желание, за да постигнат класирането. А Лиепая игра грамотно, не е случаен отбор. Но като цяло мачът бе много скучен, помня по 1-2 ситуации през двете полувремена. Очакванията, че ЦСКА е по-класният отбор, не се потвърдиха. Лиепая имат футболисти, които си стояха на мястото. Те искаха повече мачът да отиде в продължения и след това дузпи, но за радост ЦСКА спечели.

Кайседо? Да, контузи се, но след 120 минути напрежение и това се случва. Мисля, че получи крамп. Не е смешно, но е обезпокоително, че нашите отбори трябва да отстраняват латвийци с дузпи. Нашият футбол страда. Гледах целия мач и смятах, че ще дойде мигът, в който ЦСКА ще вкара гол и нещата ще се успокоят. Но времето минаваше, а това, така и не се случи.

Честите треньорски смени, не само в ЦСКА, като цяло оказват влияние. В България смятаме, че с резки промени нещата ще се оправят. Да, може и да се получи, но само временно - до следващия срив. С лека ръка се правят треньорски промени. Всеки се оглежда в този пост".

ЦСКА среща Осиек в третия кръг на Лигата на конференциите

ЦСКА среща Осиек в третия кръг на Лигата на конференциите

Хърватите победиха Погон Шчечин с 1:0