Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов за пореден път засвидетелства любовта и привързаността си към "червената" идея. Той изгледа от трибуните на "Българска армия" победата с 3:1 над Ботев Пловдив, въпреки че ден по-рано бе претърпял операция. За съжаление Джони отново се бори със заболяване. Той бе подкрепен от феновете на ЦСКА, които скандираха името му в събота, пише "Тема Спорт".

Велинов води втори живот, след като в миналото претърпя успешна трансплантация на черен дроб. Вече 15 години Джони празнува два рождени дни. Истинския на 10 май и втори - на 5 май, когато му е направена трансплантацията. В края на 2006 година разбира, че операцията е единственият му шанс за живот след развитата цироза на черния дроб. Негов донор става мъж от Варна, чиято съпруга дарява органите му.

Винаги позитивен и усмихнат, Джони е пример както за децата, така и за настоящите футболисти. Сред левскарите също има много приятели и е уважаван сред синята общност, тъй като никога не е казвал лоша дума за големия съперник, допълват от вестника.

Руски медии: Торпедо (Москва) предложи 1,5 млн. евро за Браян Морено от ЦСКА

Руски медии: Торпедо (Москва) предложи 1,5 млн. евро за Браян Морено от ЦСКА

"Армейците" отхвърлили нищожната оферта