Георги Василев коментира последните събития в ЦСКА. Ето какво каза бившият треньор на "червените" пред "Мач Телеграф":

"Във футбола ни се случват такива неща и не мога да кажа, че са неочаквани. Когато има напрежение, винаги изгарят бушоните, а това са треньорите. Аз следях внимателно процеса в ЦСКА след загубата от Клуж в Лига Европа. Постоянно се припомняше колко трудно върви отборът в първенството и като че ли промяната се подготвяше. Ръководството винаги прави това с надеждата да е за по-добро, но няма никакви гаранции.

Треньорските смени се правят много лесно в България и доста по-трудно в другите страни. Там треньорите са защитени от договори и често клубовете не искат да плащат големи неустойки.

Беноа Кое е вариант за следващ треньор на ЦСКА

Беноа Кое е вариант за следващ треньор на ЦСКА

Той игра един сезон на "Българска армия" през 2005 година

Освен това решенията не се взимат толкова емоционално, когато си убеден, че това е правилният човек за треньор на отбора ти. Може би е по-добре да не се взима прибързано решение в ЦСКА и отборът да бъде воден от триумвират, както казват, срещу Рома.

Очаквам новият специалист да бъде от познатия кръг от хора, които са работили в клуба или са познати с методите си. Не знам какво доверие ще получат тези хора.

Другият вариант е чужденец. Но там нещата опират и до финансови средства, както и до това колко бързо той ще свикне с обстановката", завърши Василев.

Стамен Белчев пред ТОПСПОРТ: ЦСКА е специален клуб и винаги ще бъде!

Стамен Белчев пред ТОПСПОРТ: ЦСКА е специален клуб и винаги ще бъде!

"Разделям се като приятел с отбора"