Стамен Белчев вчера прекрати договора си с ЦСКА по взаимно съгласие. След мача с Арда - 1:1, от ръководството на клуба решиха да се разделят с него. Белчев си тръгва за втори път от клуба, но по нормален и европейски начин. Уважението от двете страни е взаимно. Стамен остави следа в славната история на ЦСКА, след като победи Базел в Швейцария с 3:1 и класира "армейците" за груповата фаза на Лига Европа.

Ето какво сподели той пред ТОПСПОРТ:

"Разделям се като приятел с клуба. Така беше и преди години, така е и сега. Благодаря, че ми се даде шанс да работя за ЦСКА. Договорът е прекратен по взаимно съгласие. Ясно е, когато се натрупат мачове без победа, треньорът носи своята отговорност.

Винаги ще помня победите над БАТЕ и Базел. Особено тази в Швейцария. Благодаря на момчетата, на всички, които оцениха успеха.

Благодаря на феновете - за невероятното посрещане на летището. Че винаги бяха зад нас и ни подкрепяха. Те заслужават да виждат ЦСКА там, където му е мястото - сред най-добрите в Европа. Дано съвсем скоро се радват и на трофеи. Искрено го желая на отбора. ЦСКА е специален клуб и винаги ще бъде".

Снимка 498545

Източник: CSKA.bg